Elérhetőségek

Legyünk TOPpon Zalában!

8796 Türje,
Szabadság tér 9.
Telefon: +36-30/830-1816
E-mail küldése

2022. május 27., 00:00OPERETT DÉLUTÁN

Sümegcsehin Jurina Beáta és Bellus Attila operett slágereit hallhatta a közönség

Sümegcsehi Község Önkormányzata Operett délutánra invitálta a célterületen élő idősebb korosztályt 2022. május végén a Falu- és Kézműves Ház színháztermébe.

A szépen virágokkal feldíszített színpadon Jurina Beáta és Bellus Attila zenés-táncos operett műsorát élvezhették a vendégek több, mint 60 percnyi időtartamban. A 80 fő részvételével megvalósult rendezvényre érkeztek a szomszédságokból is, hiszen igazi kuriózum a magyar hungarikum, az operett.

A siker nem maradt el, a közönség együtt énekelte az ismert slágereket, „János, legyen, fenn a János-hegyen, estére odavárom. A projekt megvalósítási szakaszában azt tapasztaltuk, hogy felhőtlen pillanatokat a közös énekek, a mókás-komikus szerepek idézik meg igazán. Számos eseményt szerveztünk erre a műfajra és az időseken kívül több fiatal is felfigyelt a műfaj könnyed, élvezhető és tartalmas szövegeire, mely  a hazaszeretetről a szerelemről is szólnak.

Ez a küldetése a projektnek újabb fejezetet nyit az értékmegőrzés tekintetében, hiszen a magyar operett a miénk, büszkék vagyunk rá, amikor igény mutatkozott, be is mutattuk.

Ma sem történt ez másképp, szórakoztató, vidám és felejthetetlen órát töltöttünk együtt, közösségben, mozgósítva azokat is, akik ritkábban látogatják a közös programokat.

 


« Vissza az előző oldalra!
Legyünk TOPpon Zalában! - Magyar