Elérhetőségek

Legyünk TOPpon Zalában!

8796 Türje,
Szabadság tér 9.
Telefon: +36-30/830-1816
E-mail küldése

2022. május 30., 00:00NYÁRVÁRÓ EST

Óhídon Nyárváró estet szervezett a helyi közösség

Óhíd Község Önkormányzata Nyárváró Esttel kedveskedett a lakosságnak, a fenntartási időszakot megelőző utolsó zenés-táncos rendezvényével a célterületen élők nagy örömére.

A zalai származású Foki Veronika, a Madách Színház színművésze slágerekkel szórakoztatta a 64 fős közönséget, míg a Zalaapáti Harmonika Zenekar nótákkal örvendeztette meg a nótáskedvűeket, a Crazy Zenekar a fiatalabbakat szólította meg, de a báli hangulat így sem maradt el, táncra perdült mindenki.

A szépen feldíszített Közösségi Ház nagytermében vacsorához is berendezkedtek az önkéntes segítők, az ízletes vacsorát helyi szakácsok készítették el, szintén önkéntes alapon.

Egy szórakoztató, vidám és felejthetetlen órákat töltöttünk együtt, közösségben.

Miért jelentős ez? A járványhelyzet rányomta bélyegét gazdasági, szociális és kulturális téren egyaránt a település lakosságára, a jelenlegi, kissé befelé forduló közösségeknek új impulzusokra van szüksége ahhoz, hogy nyitottabbá váljanak, érdeklődők legyenek a célterületen megvalósuló programok iránt. A rendezvény funkciói között így hangsúlyos a lakosság rekreációs és közösségi célú tevékenységének biztosítása, a programokba történő bevonás azonosulási és intenzív átélési céllal.


« Vissza az előző oldalra!
Legyünk TOPpon Zalában! - Magyar