Elérhetőségek

Legyünk TOPpon Zalában!

8796 Türje,
Szabadság tér 9.
Telefon: +36-30/830-1816
E-mail küldése

2022. április 30., 00:00MÁJUSFAÁLLÍTÁS-ÉNEKELJÜNK EGYÜTT!

A projektünk célterületének tagjai közös májusfaállításra gyűltek össze Sümegcsehin, hogy egy közös énekléssel és finom falatokkal ünnepeljék meg a Közösségeinket.

A Polgármesteri Hivatal udvarán hagyományőrző eseményre került sor április utolsó napján, a célterületről érkező vendégek, legfőképp férfiak voltak a főszereplői a májusfaállításnak.

Az együttműködő partner, a helyi Polgárőr Egyesület vezetője még a technikát is igénybe vette ehhez, hiszen az óriási májusfa felállítása nem kis fejtörést okozott a csapatnak. Amíg a férfiak májusfát állítottak, addig a közösség nő tagjai népdalokkal biztatták a munkát. Több dalköri tag is érkezett a meghívásra, a türjei Hétszínvirág Énekegyüttes a helyi Dalkör tagjaival az operett műfaját is megszólaltatva együtt énekeltek a jelenlévők nagy örömére. A mihályfai nótás kedvű társaság is bekapcsolódva az éneklésbe, a közösségi lét erejének megtapasztalásával újabb tevékenységi formát valósított meg, a célterületen élők közös éneklését. Ez sokak számára adott új élményt és hasznos szabadidős elfoglaltságot. A közös, községi májusfa állítása előre vetítette egy újabb, zenés-táncos rendezvény megvalósítását, a májusfát ki is kellett táncolni.


« Vissza az előző oldalra!
Legyünk TOPpon Zalában! - Magyar