Elérhetőségek

Legyünk TOPpon Zalában!

8796 Türje,
Szabadság tér 9.
Telefon: +36-30/830-1816
E-mail küldése

2021. november 28., 00:00ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS ÓHÍDON

A 2020. évben a vészhelyzetben elmaradt, Idősek Napja és Falukarácsony rendezvény helyett idén Adventi készülődés címmel szerveztünk eseményt Óhídon.

Karácsonyi dekorációk készítését terveztük helyi segítők bevonásával a falu közterein. 18 fős lelkes csapat jött össze, hogy advent első vasárnapján ünneplőbe öltöztesse a falu köztereit, adventi koszorút készítsenek, felállítsák a Falu Karácsonyfáját és azt a maguk által készített díszekkel öltöztessék fel.

Nem kedvezett a munkafolyamatnak a hideg sem és hamar sötétedett aznap, de egy önkéntes segítő, daruval a kis csapatot támogatva sikerült a nagy fenyőfát a helyére állítani. A hihetetlen energia megsokszorozta a résztvevők erejét, a közös alkotás pozitív élménye feltűnik a készült fotókon, a csoportképen látható energiagömbök formájában is megmutatkozott a tenni akarás. Meleg teával, forralt borral látta vendégül az önkormányzat a segítőket, akik szívet-lelket melengető adventi hangulatot varázsoltak a településre. Az adventi koszorú gyertyagyújtásra újabb meghívóval kívánják a közösség tagjait is megmozdítani.


« Vissza az előző oldalra!
Legyünk TOPpon Zalában! - Magyar